Diskussion:FC Vestsjælland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen FC Vestsjælland er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for FC Vestsjælland: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Indsætte billeder. Af stadion, kendte spillere, klubhus osv.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-kmenu.png Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:


Lovende, men forældet?[redigér wikikode]

Denne søgning fanger p.t. 4 artikler, der er i Kategori:Forældede artikler og Kategori:Artikler efter kvalitet, og nogen med forstand på emnet bør vel tjekke om forældelsen er så alvorlig at artiklen ikke længere er lovende.. --Palnatoke (diskussion) 9. jul 2014, 09:26 (CEST)

FC Vestsjælland findes ikke længere. Artiklen nævner dette, men artiklen bør gennemskrives. --Pugilist (diskussion) 18. jan 2017, 21:24 (CET)

Uoverensstemmelse[redigér wikikode]

Ved rettelse af flertydige links er en stødt på en uoverensstemmelse: Der står at Thomas Mikkelsen kom til FCV fra Slagelse i 2008. På spillerens side står at han kom til FCV fra FC Fyn i 2009. Kartebolle (diskussion) 30. jul 2014, 07:33 (CEST)