Diskussion:Fabrik

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Industrialiseringen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Industrialiseringen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af industrialiseringsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forældet artikel?[edit source]

Artiklens definition af en fabrik som et sted, hvor der produceres varer ved hjælp af naturlige kraftkilder så som vind- eller vandkraft, virker noget forældet i forhold til, hvordan ordet fabrik anvendes i dag. Den Danske Ordbog giver f.eks. definitionen (større) industriel virksomhed der ved hjælp af maskiner, manuel arbejdskraft m.m. fremstiller produkter, materialer el.lign. især i meget store mængder. Resten af artiklen handler også kun om historiske aspekter; der er intet om fabrikker i det 21. århundrede. DenBlaaElg (diskussion) 13. jul 2019, 22:44 (CEST)