Diskussion:Figurer fra Spyro

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivning af artikler[redigér wikikode]

Artikler hvis indhold er blevet indskrevet i denne artikel:

~ Mads Ren`ai 21. mar 2009, 15:30 (CET)

Følgende artikel er nu også indskrevet:

~ Mads Ren`ai 21. mar 2009, 17:25 (CET)

Og så var der lige to mere:

~ Mads Ren`ai 21. mar 2009, 17:46 (CET)

IP-bruger problematik[redigér wikikode]

Jeg undskylder på forhånd, hvis dette afsnit lyder lidt hårdt, men jeg er ganske enkelt træt af at dette problem bliver ved, ligegyldig hvad man gør.
Hvad der meget ser ud til at være en enkelt IP-bruger, dog over flere IP-adresser, har gentagende gange tilføjet store mængder informationer der enten ikke har notabilitet, ikke er relevante for emnet, ikke er nødvendige, eller ganske enkelt er tæt på blot at være spam og sludder.
På det tidspunkt, hvor jeg skriver dette (version 3465759), er dette endnu engang tilfældet, hvor der er blevet (gen-)tilføjet alt lige fra informationer om bosser der ikke har nogen fremtræde rolle i spilserien, til unødvendige lange engelske navne for samtlige figurer.
Jeg har nu rigtig mange gange sorteret i IP-brugerens ændringer - men nu har jeg altså givet op.
Som jeg også har skrevet i denne diskussion, ser det ud til, at den langt bedste måde at løse dette problem på, er en semi-beskyttelse af denne artikel (samt Spyro (serie), da denne også er i "risiko-zonen"), for dermed aktivt at stoppe IP-adresse-brugere fra at foretage denne form for meningsløse ændringer.
Hvis et sådanne tiltag dog ikke bliver foretaget, håber jeg på, at der er en anden derude der har kampgejsten der skal til, for at vedligeholde denne artikel.
~ Mads Ren`ai 27. sep 2009, 21:40 (CEST)