Diskussion:Figurer i The Simpsons

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel/liste ville være glimrende til de personer, der ikke er store nok til at have deres egen artikel. Ville meget gerne kopiere indhold fra nogle artikler over i denne. --|EPO| 28. dec 2006 kl. 20:33 (CET)

Præcis, det var det, der var idéen. For ikke at ændre strukturen på Simpsons-artiklerne for meget valgte jeg at oprette undersiderne Mediepersonligheder i The Simpsons og Skurke i The Simpsons, men måske vi bare burde skrive dem ind i denne artikel med det samme. Så kan vi måske ende med noget à la den engelske model, hvilket tilsyneladende fungerer glimrende. --PhoenixV 28. dec 2006 kl. 21:06 (CET)
Den engelske synes jeg lige er en tand for stor. Tror vi med fordel kan have et par oversigter - men altså ikke mere end det. --|EPO| 28. dec 2006 kl. 21:25 (CET)
Ja, måske, men den nævner også samtlige figurer, der nogensinde har optrådt i serien, og denne danske artikel er jo kun tiltænkt de tilbagevendende figurer. --PhoenixV 28. dec 2006 kl. 21:32 (CET)
Lad os bare prøve med en enkelt så. Kan jo altid oprette mere, hvis det skulle være nødvendigt. --|EPO| 28. dec 2006 kl. 21:35 (CET)

Encyklopædisk relevans[rediger kildetekst]

Det bør tages op til revision, hvilke navne, der skal linkes til og ikke linkes til. Forslag modtages med kyshånd. Alternativt må jeg luge ud med hård hånd. --|EPO| 4. apr 2007 kl. 12:13 (CEST)

Jeg skal nok hjælpe til med havearbejdet. Efter min mening vil en rimelig tærskel være figurer, der har optrådt i mere end ca. 10 afsnit. --PhoenixV 5. apr 2007 kl. 21:44 (CEST)

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Jeg har her: Hjælp-diskussion:Sammenskrivning#Simpsons den 1. sep 2008, 21:04, foreslået en indskrivning af en lang række af figurerne i denne artikel. Som det fremgår ovenfor er forslaget ikke nyt, idet det har været diskuteret siden julen 2006. Ingen har protesteret. Tanken er derfor at foretage sammenskrivningen. De artikler, hvor der er en "pæn" artikel vil i stedet bleve omtalt kort og henvist til med {{hovedartikel}}. Skulle nogle af de andre "vokse" kan de også uddybes i en hovedartikel. --MGA73 5. okt 2008, 17:30 (CEST)