Diskussion:Firoozeh Bazrafkan

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er temmelig irelavant hvad hendes ven Uwe Max Jensen mener om hende. Selvfølgeligt synes ens venner at man laver mesterværker. Det svarer til at ens mor synes man er verdens bedste maler eller sanger eller breakdancer. Det gør det hverken rigtigt eller relavant for offentligheden. (skrev 87.104.231.31 (diskussion • bidrag) 5. jan 2014, 21:48‎. Husk at signere dine indlæg.)

Citatet er fundet i Information, så Information har altså valgt at sige god for citatet. Derfor ser jeg ikke noget problem i at citerer Uwe Max Jensen. — Fnielsen (diskussion) 4. feb 2015, 01:31 (CET)

Helt klart misforstået brug af citat som har til hensigt at manipulere. Hvad skal det bruges til. Uwe Max Jensen er ikke anerkendt kunstkritiker. Han er ven af hende som deler ideologiske værdier. Det svarer til to drenge på en fodboldbane der siger til hinanden at de er verdens bedste fodboldspillere. Det bliver ikke rigtigt ligegyldigt om Information citerer deres samtale i en artikel. Dumpet artikel.(skrev 5.186.120.216 (diskussion • bidrag) 8. mar 2018, . Husk at signere dine indlæg.)

Det bemærkes, at ...[redigér wikikode]

Mon ikke det er på tide at der diskuteres. For mig virker afsnittet som en kommentar der ikke hører hjemme i en biografi. — Fnielsen (diskussion) 28. jul 2015, 19:01 (CEST)

Dommens kontekst - det grundlag, den blev truffet på, faktuelt såvel som dommernes præmisser - er naturligvis relevant. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 28. jul 2015, 20:12 (CEST)
Jeg er enig med Fnielsen. Afsnittet er for generelt. Især den konkluderende del er alt for generel til denne artikel. Jeg mener det bør slettes. Gloegg~dawiki (diskussion) 29. jul 2015, 17:45 (CEST)

Racismesagen[redigér wikikode]

Emnet omkring antal voldtægter i lande med store grupper af muslimer i forhold til lande med få eller ingen muslimske grupper lande er et for stort og kontroversielt emne til denne artikel. Afsnittet hvor der hævdes at der er flere voldtægter i islam bliver bakket op med i ufyldestgørende avisartikler og der referes på intet tidspunkt til forskning på området: Den første kilde handler om ære og skam, ikke antal voldtægter; den anden kilde er en tvivlsom antiislamisk hjemmeside; den tredje kilde nævner ikke antal voldtægter og omhandler kun Irak; den fjerde kilde omhandler en voldtægt i Pakristan; og den femte og sidste kilde er endnu en tvivlsom antiislamisk hjemmeside. Således bakker ingen af kilderne op om påstandene om, at der forekommer mange ‘muslimske voldtægter’ (hvad end det så er?). Hverken i Danmark, Mellemøsten eller Afrika.

Derudover findes der kilder der siger det modsatte (http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Rape-rate)

Wikipedianere gøres opmærksom på, at der er 1,6 milliarder muslimer, hvilket udgør knap en fjerdedel af jordens befolkning. Påstanden er derfor meget essentialiserende over for en stor befolkningsgruppe der derfor er meget heterogen.

Og til sidst stiller jeg spørgsmålstegn ved relevansen for dette afsnit under denne artikel. Racismesagen er en vigtig del af artiklen, men det er ikke wikipedias opgave at fælde dom over om det er en retfærdig eller uretfærdig dom. Det er med til, at gøre Wikipedia upartisk (https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Skriv_Wikipedia_fra_et_neutralt_synspunkt#Grundl.C3.A6ggende_oplysninger_om_neutralitetsbegrebet)

Jeg har slettet afsnittet og beder uenige wikipedianere argumentere for relevansen for afsnittet før de tilføjer det igen.

Gloegg~dawiki (diskussion) 29. jul 2015, 13:35 (CEST)

TL;DR, men jeg er enig med dig, da denne benævnelse er irrelevant i sammenhæng med artiklens emne, som er Firoozeh Bazrafkan.ParanoidLemmings (diskussion) 29. jul 2015, 17:48 (CEST)