Diskussion:Flemming Juncker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er gængs praksis ikke at linke i artikeltekster til eksterne sider -- ligegyldigt om det er engelsk wikipedia eller dr.dk --Hockeyindustrien 18. maj 2008, 21:21 (CEST)

"Blev i 1960 gift med Jutta Regitse Pilegaard Graae (1906-1997). Var herudover gift fem gange". Hvad er kilden til, at Juncker nåede seks ægteskaber? Store danske har kun tre: "Gift 1. gang 4.5.1945 med Gabriele Rohde, født 7.9.1904 i København, død 5.4.1946 i Århus (...). Gift 2. gang 10.8.1949 med Elisabeth Wonsild, født 30.11.1922 i København. (...) Gift 3. gang 13.12.1960 i København (b.v.) med fuldmægtig i forsvarsstaben Jutta Regitse Pilegaard Graae (Jutta Graae), født 28.4.1906 i Hillerød, død 25.3.1997. Ægteskabet Jutta Graae holdt til hun døde. http://www.historie-online.dk/nyt/bogfeature/elefanten.htm har seks i en anmeldes af "Elefanten", men når Store Danske kun har tre ville det være rart med en direkte kilde, evt. en liste ægteskaber under privatliv. --Batmacumba (diskussion) 19. maj 2016, 14:04 (CEST)