Diskussion:Flygtningelejre i Danmark 1944-1949

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

For dårlig[redigér wikikode]

Jeg har omarbeidet deler av artikkelen, det som sto der var helt feil og ikke belagt med referanser. Mange tyske flyktninger døde fordi de ble nektet legehjelp, les artikkelen i den anerkjent norske avisen Aftenposten:

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/7000-tyske-flyktningebarn-dode-i-Danmark-8013342.html

Dette er for dårlig folkens, skjerpings! Ulflarsen (diskussion) 18. maj 2015, 22:58 (CEST)

Det er også andre sider ved artikkelen som er direkte feil. En egen seksjon heter f.eks "hjemsendelsen", mens fakta er at knapt noen av de kom hjem, de kom til Tyskland. Uansett hva man synes om tyskere så blir dette feil, det står forøvrig også i artikkelen at kun 15 % av flyktningene kom tilbake dit de egentlig kom fra. Igjen, det er for dårlig, her trengs det rydding og det må arbeides mer med å gi en nøytral fremstilling av det som skjedde. Ulflarsen (diskussion) 18. maj 2015, 23:13 (CEST)