Diskussion:Fodnotepolitikken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ja, det er en ret lang artikel at kalde en stub, men jeg synes selv, at der er brugt lidt rigeligt plads på de indledende afsnit og lidt for lidt på det nederste. Jeg håber, at nogen vil hjælpe mig med at få artiklen op på normal wiki-standard (og meget gerne over). Der er et par temaer, artiklen eventuelt kunne uddybe. Først og fremmest er spørgsmålet om socialdemokratiets skifte relevant; man kan hævde, at det afgørende var socialdemokratiets rolle som oppositionsparti, eller man kan hævde, at det var Reagans konfrontatoriske linje, der flyttede Socialdemokratiet. Afsnittet om konsekvenserne kunne også være interessant at uddybe. --Jakob mark 21. feb 2006 kl. 02:15 (CET)

Mellem 1982 og 1988 blev der udenom regeringen vedtaget mellem 22 og 28 dagsordener. - jeg forstår ikke denne formulering. Er det præcise antal ukendt? Længere nede omtales 28 forslag af Lasse Budtz, hvoraf 6 vedtages med regeringens stemmer, dvs. kun 22 vedtages uden om regeringen. Betyder det, at der udover disse 28 er andre forslag i spil?--C960657 22. feb 2007 kl. 00:30 (CET)