Diskussion:Fokas-søjlen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[redigér wikikode]

udgravninger i det 19. århundrede af den ældre augustinske brolægning

Kan man skrive sådan? Augustinsk betyder vel hvad der har at gøre med kirkefaderen Augustin? -- Sebastjan 24. maj 2006 kl. 09:05 (CEST)

Nej, det har du da vist ret i. Jeg forstod det sådan, at det var en brolægning, der stammede fra kejser Augustus' tid. Jeg prøver lige igen. Arne 24. maj 2006 kl. 10:01 (CEST)