Diskussion:Folkedrabet i Rwanda

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg ved ikke rigtig, om jeg ændrede det til Folkedrabet i Rwanda på den rigtige måde. :-S Hvis ikke, så beklager jeg på forhånd --R***** P****** 2. apr 2007 kl. 12:55 (CEST)

Det gjorde du ikke. Anvend venligst fanebladet "flyt" næste gang. På denne må flytter du også historikken. Med den nye artikel står du som eneste bidragsyder.
Ny flytter jeg siden på den rigtige måde og så bedes du gennemgå alle henvisninger og sørge for, at artiklerne henviser til det rigtige navn. --|EPO| 2. apr 2007 kl. 12:58 (CEST)
Nå.. Kan se, at artiklerne allerede henviser til det nye navn.
I øvrigt ville det også være praktisk, hvis du fortalte, hvorfor du mener det nye navn er bedre? --|EPO| 2. apr 2007 kl. 13:00 (CEST)
Det beklager jeg, at jeg ikke har skrevet. Skal jeg bare forklare det her? Jeg mener folkedrab er den korrekte betegnelsen i det danske sprog. Begrundelsen herfor er bl.a., at folkedrab benyttes som betegnelse for forbrydelsen i samtlige officielle danske dokumenter om samme. Jeg kan fx henvis til Lov om straf for folkedrab (LOV nr 132 af 29/04/1955). --R***** P****** 2. apr 2007 kl. 13:44 (CEST)

Kildehenvisninger til forhistorien mangler![redigér wikikode]

Der mangler kildehenvisninger til diverse afsnit! Der kan også konstateres uoverensstemmelse med eksempelvis den engelske og svenske udgave! (Denne usignerede kommentar er skrevet af 90.184.230.224 (diskussion • bidrag) 24. aug 2012, 20:28)

Der mangler en redegørelse for selve folkedrabet![redigér wikikode]

Denne artikel bør handle om Folkedrabet i Rwanda, da det er dens emne. Fint at der er noget kontekst, men kan nogen ikke skrive lidt om folkedrabet? Der står intet om, hvornår det finder sted og hvad der foregår. --Sangild (diskussion) 29. apr 2015, 11:26 (CEST)

Tone[redigér wikikode]

Begreber som 'lodret løgn' er for tendentiøst. Bør formuleres som analyse og ikke talesprog. Morten Svensson (diskussion) 31. jul 2015, 00:10 (CEST)