Diskussion:USA's forsvarsministerium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Dette er en underlig artikel og er mere til skade end gavn.

  1. Artiklen har underlige betegnelser - "ledes af en civil statsråd", er det en minister eller en departementschef? - "forsvarsdepartement er et civilt departement i den amerikanske regering", er det en bøvlet måde at skrive "forsvarsministerium" på? Linket til departement angiver at det er en del af et ministerium.
  2. Hvis det kun drejer sig om "USA har et forsvarsministerium der ledes af en forsvarsminister der administrerer USA's militær" er det for banalt til en artikel.
  3. I Danmark bruges Pentagon som synonym for USA's forsvarsministerium og denne artikel burde redirecte til Pentagon.

De andre wikipediaer har flotte artikler om emnet sv:USA:s försvarsdepartement, de:Verteidigungsministerium der Vereinigten Staaten.. Kopier eller slet IMHO --Med venlig hilsen Necessary Evil 17. jun 2008, 15:24 (CEST)

Jeg har forsøgt at rette op på de værste mangler. Kinamand 26. aug 2008, 09:28 (CEST)

måske ville det hjælpe hvis man selv bidrog

Myndighedsstub mærket[rediger kildetekst]

Jeg tillod mig at sætte {{myndighedstub}} på, med håbet om at én med mere viden om DoD kan udvide den, så vi får en artikel der ligner vores naboers. DKDexter999 25. apr 2010, 16:20 (CEST)