Diskussion:Fotografi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Billede advarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Fjern venligst billederne fra artiklen eller deltag i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 29. aug 2006 kl. 20:16 (CEST)

Fint begyndt men mange mangler[redigér wikikode]

Der er en hel del, der trænger til at tilføjes, evt. i særskilte artikler, som der er lagt op til her. F.eks. vil et opslag på Negativ i heldigste fald minde en om, at man kunne slå op på Negativfilm. Negativ peger uden videre på Negativ og positiv som sådan lidt filosofisk. Desuden er indholdet i artiklen vist noget nær 100 år gammelt, muligvis mere. Det er smukt, at det er med, men vi skal lige op til i dag. Sproget, især hvad de chymiske Navne anbelange ere ogsaa af en besynderlig altmodisch Tone. Jeg har sat den på min liste, men slå jer endelig løs. Ditlev Petersen (diskussion) 7. nov 2016, 23:44 (CET)