Diskussion:Fotografi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billede advarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Fjern venligst billederne fra artiklen eller deltag i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Augiasstallputzer satte slettemarkør DuplicateImage:Camera_obscura_from_the_Encyclopedie.jpg;

-- CommonsTicker 29. aug 2006 kl. 20:16 (CEST)

Fint begyndt men meget mangler[rediger kildetekst]

Der er en hel del, der trænger til at tilføjes, evt. i særskilte artikler, som der er lagt op til her. F.eks. vil et opslag på Negativ i heldigste fald minde en om, at man kunne slå op på Negativfilm. Negativ peger uden videre på Negativ og positiv som sådan lidt filosofisk. Desuden er indholdet i artiklen vist noget nær 100 år gammelt, muligvis mere. Det er smukt, at det er med, men vi skal lige op til i dag. Sproget, især hvad de chymiske Navne anbelange ere ogsaa af en besynderlig altmodisch Tone. Jeg har sat den på min liste, men slå jer endelig løs. Ditlev Petersen (diskussion) 7. nov 2016, 23:44 (CET)

Hm, ja fint arbejde af vedkommende, der skrev opslaget i Illustreret Konversationsleksikon, tilbage i 1892! Teksten er tilsyneladende hovedsageligt afskrift af dette.
Jeg har fjernet dispositionen til udvidelse jf. ovenstående.
Artikelnavnet bør ændres til Fotografiets historie, og opdateres med udviklingen siden 1892.
En ny artikel Fotografi bør oprettes fra bunden. Den fjernede disposition kan ses her. --Madglad (diskussion) 29. okt 2020, 06:41 (CET)

Opdatering[rediger kildetekst]

Jeg er idag begyndt på opdateringen af den lidt antikverede artikel, så byd gerne ind med kilder, ideer og des lige :) Chri695a (diskussion) 4. apr. 2023, 09:40 (CEST)[svar]

Jeg påtænker at indskrive følgende under --kameratyper--
Systemkamera
Kompaktkamera
Zoomkamera
Undervandskamera
Mobilkamera
Actionkamera
Metode Chri695a (diskussion) 4. apr. 2023, 10:08 (CEST)[svar]