Diskussion:Frede Sander Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Bedre kilde om sygdomsforløbet findes i BT, 28/6-1997, 1. sektion, side 2

Det er godt nok en ynkelig omgang research der er brugt her - Prøv lige at tage det alvorligt og gå på biblioteket for at finde oplysninger i stedet for at copy/paste fra andre dårlige kilder. Informedia, Nordisk kriminalreportage og Ugeskrift for Retsvæsen er bedre kilder end de nævnte.(skrev 130.226.41.9 (disk. • bidrag) 16. dec 2010, 09:48. Husk at signére dine indlæg.)

Nu er Wikipedia skrevet af frivillige, og alternativet ville være, at der slet ikke var noget opslag om Frede Sander Jensen. Du er meget velkommen til selv at redigere artiklen og sætte relevante kilder ind for at forbedre den. --Sabbe 16. dec 2010, 12:04 (CET)

Interessant alternativ - hvorfor er der overhovedet en artikel om den her person? Han har jo ingen aktuel eller historisk betydning. I grund og bund er han en ret ligegyldig person som helst burde glemmes og ikke huskes ved en side i wikipedia. Sjovt nok synes jeg at I hjælpe med til persondyrkelse - især Peter Lundin, som jo elsker at være i pressen. Hvad angår det selv at bidrage - har prøvet og fandt ud af, at jeg har bedre ting at bruge min tid til. Jeg lever af at vejlede studerende i informationssøgning og opgaveskrivning, så min standpunkt er at den danske wikipedia er af så ringe kvalitet at den ikke kan bruges som referrence, selvom jeg tit anbefale den engelske udgave som opslagsværk, hvis der er behov for lidt baggrundsviden og inspiration til videre informationssøgning. Et eksempel - http://da.wikipedia.org/wiki/Mops - som blev oprettet i 2007. Modsat den tilsvarende engelske side - http://en.wikipedia.org/wiki/Pug. Gode til at starte noget og dårlige til at føre det til ende.

Start en diskussion om Frede Sander Jensen

Start en diskussion