Diskussion:Fredede fortidsminder i Albertslund Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Indhold og layout[rediger kildetekst]

Listen skulle egentlig have været i min sandkasse et par dage, men den havnede i artikelnavnerummet.

Der ønskes meget gerne kommentarer til indhold og layout idet hensigten er at lave samme liste for alle kommuner i landet.

Det er meningen, at listen(-erne) kun skal indeholde egentlige fortidsminder. Dvs. fundene skal ikke medtages. I første omgang har jeg ladet dem stå for at gøre det lettere at vurdere opbygningen og layoutet.

Jeg overvejer at fjerne løbenummeret fra "Nummer". Enten for alle eller evt. blot de steder, hvor der er "xxxxx-1". Nummeret skal være der af hensyn til Wikipedia:Wiki Loves Monuments 2011 så det er let at finde nummeret og sikre en entydig identifikation ved upload af billeder.

Kommenter evt. også på ovennævnte side eller på Wikipedia:Wiki Loves Monuments 2011/Fund og fortidsminder. --MGA73 23. maj 2011, 12:13 (CEST)[svar]

Se også layout på Liste over fredede fortidsminder i Bornholms Regionskommune. Fredningsnummer kan være fint at medtage, men jeg tror at vi skal holde os til systemnummeret af hensyn til upload af billeder. --MGA73 25. maj 2011, 09:45 (CEST)[svar]