Diskussion:Fredede fortidsminder på Danmarks søterritorium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytning til rette liste[rediger kildetekst]

Disse fortidsminder bør flyttes til de rette lister, når det er undersøgt, hvor i landet de hører til.

Når der flyttes skal antallet opdateres i Fredede fortidsminder i Danmark så det letteste er at vente med at flytte, til alle på listen er tjekket. --MGA73 27. maj 2011, 23:18 (CEST)[svar]

De første fire (og sikkert også de andre) ligger i søterritoriet, og altså ikke i nogen kommune. --Palnatoke 29. maj 2011, 21:22 (CEST)[svar]
Så derfor blev de ikke flyttet. Men nu har nogle af de andre WLM-folk foreslået (på IRC) at de blev flyttet til listerne over kommunerne blot med bemærkningen "Ligger ikke formelt i kommunen med i vandet ud for kommunen." eller noget i den stil. --MGA73 26. jun 2011, 23:39 (CEST)
Det er så hensynet til turisten vs hensynet til korrekthed. --Palnatoke 27. jun 2011, 07:08 (CEST)
Jeg synes at et er nok at lave en redirect til Fredede fortidsminder på Danmarks søterritorium. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 27. jun 2011, 10:31 (CEST)

Der er noget galt med nærmest kommune for punktet "Horsens Fjord". Det bør være Horsens, Odder el lignende og ikke Vordingborg. --Santac 29. aug 2011, 06:36 (CEST)