Diskussion:Frederik Christian 2. af Slesvig-Holsten-Sønderborg-Augustenborg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Sydslesvig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydslesvig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydslesvigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I teksten er han forsynet med et nummer (2.), men ikke i artiklens titel. Det virker umiddelbart ikke korrekt, men der kan jo være en god grund til denne manglende overensstemmelse.--Heelgrasper 5. jul 2005 kl. 10:24 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Majorly slettede Image:F_C_af_Augustenburg.jpg: In category [[Category:Unknown as of 18 October 2007|Unknown as of 18 October 2007]], missing essential information;

-- CommonsTicker 20. nov 2007, 15:12 (CET)

H.C. Andersen?[redigér wikikode]

Hertugen døde 1814. Han skal i følge artikelen ha haft blandt andre ovennævnte digter (født 1805) til gæst. Er det sandsynlig? Eller er det en almen tale om Augustenborg? Fernbom2 (diskussion) 3. sep 2012, 20:31 (CEST)

Det var vist hans hustru, Louise Augusta, som senere havde digteren på besøg.(skrev 130.225.198.136 (diskussion • bidrag) 5. apr 2013, 13:02‎. Husk at signere dine indlæg.)