Diskussion:Frihedskæmper

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg slettede: "Den amerikanske præsident Ronald Reagan beskrev, efter Sovjetunionens invasion af Afghanistan i 1979, de anti-sovjetiske oprører i Afghanistan som frihedskæmpere medens de samme personer nogle år senere blev kaldt terrorister." ..eftersom at der for det første ingen som helst litteraturhenvisning var, for det andet virker sammenligningen anakronistisk. Taliban blev først kaldt terrorister efter magtomvæltningen. Den primære årsag til sletningen, er dog først og fremmest manglen på henvisninger. Der skal være en litteraturhenvisning til Reagens udtalelse.

Jeg har genindsat den slettede tekst, og tilføjet en del kilder, som jeg mener med lethed dokumenterer både Reagans udtalelser, samt eksemplets pointe. Det ville efter min bedste mening, være godt med andre eksempler, som helst ikke bruger USA som eksempel. Det vil gavne artiklens neutralitet. Dog synes jeg, at eksemplet er så god en illustration, at det bør bevares. --Dabian (diskussion) 23. sep 2013, 23:25 (CEST)
Det er en artikel med åbenbare kvalitetsproblemer, herunder fraværet af kilder. En løsning med at dynge det hele til med eksempler er den sikre vej at forringe kvaliteten. Emner, der beskrives med "det er når ..." er ikke brugbare til andet end sludder. Pugilist (diskussion) 17. okt 2014, 18:18 (CEST)