Diskussion:Frikorps Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Var der ikke en forbindelse imellem Danmarks uofficielle tilslutning til Aksemagterne og oprettelsen af Frikorps Danmark? (skrev HansJensen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er en fin artikel, men der mangler måske lidt flere kilder end "For hagekors og Danneborg".
Endvidere er det i artiklen om Besættelsen angivet, at der døde ca. 500 danskere i tysk tjeneste. De tal som nævnes både i "For hagekors og Danneborg" og i anden litteratur, angiver ca. 3000 danske tab alene på østfronten.

Blot et indspark :-)

Jais /188.183.152.70