Diskussion:Frisind

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vedr. sletningen af eksternt link[rediger kildetekst]

Kære Bruger:Madglad

  • Jeg står totalt uforstående overfor, at du fjerner et eksternt link som stammer fra Undervisningsministeriet og som klart må anses for validt og dermed i overensstemmelse med hvad der fra politisk side må regnes som den officielle holdning i 2018
  • Din forklaring på fjernelsen kunne finde anvendelse på et utal af eksterne link på wiki og du ville med den forklaring kunne starte den store "grønthøster"
  • Du kunne have valgt, at tilføje den tekst du mener der mangler i stedet for at fjerne linket. Du kunne også have valgt mellemløsninger og bragt dit synspunkt til debat inden du fjernede et link.
  • Desværre kan jeg kun opfatte det som, at du ikke er komfortabel med indholdet i linket.
  • Husk: en encyklopædi giver oversigt over den samlede viden - du har valgt at fjerne noget fra denne oversigt.

--Wildone.dk (diskussion) 18. jun 2018, 10:40 (CEST)

Madglad har en pointe i at fjerne linket til et Facebookopslag. Det er angivet i redigeringskommentaren, at linket eventuelt burde indgå i en sammenhæng og ikke blot stå alene. Artiklen har i øvrigt en række udfordringer, da den fremstår som et ordbogsopslag og ikke som en encyklopædisk artikel. Jeg foreslår, at artiklen i stedet forsøges udbygget med relevant encyklopædisk indhold fremfor at der bruges diskussion på at diskutere et link til en vidoe på Facebook.
Kommentarer om, hvorvidt en bruger er komfortabel med indholdet af videoen, er irrelevant og fjerner fokus fra den relevante diskussion. Man går efter bolden, ikke efter manden. --Pugilist (diskussion) 18. jun 2018, 11:16 (CEST)

Pugilist

Hvis linket indgik i en sammenhæng så ville det fremstå som en kilde henvisning - det er jo der, at der er en forskel. --Wildone.dk (diskussion) 18. jun 2018, 11:33 (CEST)
Se svarene andetsteds, men svar gerne her. --Madglad (diskussion) 19. jun 2018, 00:21 (CEST)