Diskussion:Kølkær-ulykken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har fra en af dem der undersøgte ulykken, fået et kort resume af undersøgelsesrapporten. Som jeg forstod det, holdt 3712 stille et stykke tid i vigesporet, op til ulykkestidspunktet. Ikke at det gør den store forskel... (Skrev 80.62.106.82 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kig i Jernbanetilsynets undersøgelsesrapport (følg linket eller gå ind på www.hclj.dk), der kan du bl.a. se hvem der undersøgte ulykken (jeg tvivler på at nogle af disse ville udtale sig anderledes)og du kan se at tog 3712 ikke holdt stille, men var under nedbremsning (der nåede 7 km/t) inden toget ved kollisionen accelereredes til omkring 32 km/t - dette fremgår såvel af konklusionen som af uddrag af togets log. --John 17. jun 2007, 11:08 (CEST)