Diskussion:Fuente Magna og Pokotia-monolitten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel fremfører pseudohistorie som fakta[rediger kildetekst]

Begge monolitter anses stadig for at være svindelnumre af alle andre end Clyde Winters, som har viet sit liv til at vise at afrikanere kom til amerika før columbus og som derfor har udgiver et hav af forvrøvlede teorier og påståede dechifreringer af indianske skriftssystemer som han mener har afrikansk oprindelse. Denne artikel fremfører hans pseudoforskning som fakta og bør slettes eller neutraliseres intensivt.Maunus 12. jun 2007, 12:05 (CEST)

Enig den skal skrives om, så det tydeligt fremgår at det er et eksempel på pseudovidenskab. --Ktp72 12. jun 2007, 12:43 (CEST)

Jeg kan ikke se hvad denne artikel laver i Kategorien "Bygninger, konstruktioner og anlæg" - derfor har jeg fjernet den fra kategorien.--Christophersen 29. apr 2009, 21:45 (CEST)

Re POW. Artiklens enlige sætning, der også fremfører det nok drejer sig om et svindelnummer, giver ikke belæg for POV mærket. Sechinsic (diskussion) 7. aug 2015, 19:07 (CEST)