Diskussion:Fyrtårne i Nederlandene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
WikiProjekt Nederlandene
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Oversættelse af liste[rediger kildetekst]

Når man oversætter lister synes jeg at det er god stil, at man wikificere den og oversætter den korrekt til det danske Wikipedia. North Holland hedder på den danske wiki Noord-Holland og South Holland Zuid-Holland. Jeg kan ikke regne ud hvordan man ændre nautical miles til dansk, men jeg er rimelig sikker på at det på dansk hedder nautiske mil. Niclaszsh (diskussion) 19. jan 2017, 19:21 (CET)

Jeg er enig - jeg kan se, at Noord og Zuid er blevet indført, men "nautical miles" er koblet til Skabelon:Convert, som ikke lige er til at gennemskue. Jeg har lagt en forespørgsel op på Skabelondiskussion:Convert i den forbindelse. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jan 2017, 10:46 (CET)