Diskussion:Gørløse Kirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er billedet korrrekt? Udseendet passer ikke med billedet på Kirker i Danmark og heller ikke med hvad jeg kan se på Google Maps. --IbRas 21. mar 2007 kl. 00:48 (CET)

Jeg tror også, der er sket en fejl her. Jeg har et billede af Gørløse Kirke, som passer med det fra [1]. Det vil jeg lægge op i stedet, men vil dog lige først høre Malene, som har lagt det eksisterende billede op. --Sir48 (Thyge) 21. mar 2007 kl. 11:59 (CET)
Malene fandt ud af, at billedet var af Ølstykke Kirke og har ændret det på Commons. Jeg har til gengæld lagt det nu viste billede af Gørløse Kirke op. Godt set, IbRas! --Sir48 (Thyge) 26. mar 2007 kl. 22:41 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO slettede Image:Gørløse_kirke.jpg: Slettet på anmodning af bruger;

-- CommonsTicker 27. mar 2007 kl. 16:14 (CEST)