Diskussion:Gadejord (matrikulært)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er der eksempler[rediger kildetekst]

I en kendelse fra Landinspektørnævnet er der omtalt en sag, hvor der er tvist om gadejorden - se https://landinspektoernaevnet.dk/Media/638094643636530465/504.pdf Konklusionen må være, at man skal begære sin ejendomsret tinglyst, hvis man ønsker at gøre den gældende. Mig bekendt er der ikke mange eksempler tilbage, hvor det ikke er kommunen eller en enkelt grundejer, der står som ejer eller administrator. Er der nogen, der har eksempler på steder, hvor der er en fungerende forening eller lignende, der ejer og administrerer gadejord? MGA73 (diskussion) 9. feb. 2023, 16:42 (CET)[svar]