Diskussion:Ganger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Notabilitet[redigér wikikode]

Hvis man kaster 'Mille Mejer Djernæs Christensen' ind i en søgemaskine, får man en stribe resultater, der viser at de i øjeblikket får en del opmærksomhed. Om det er nok til notabilitet, må jo komme an på om denne opmærksomhed (med behørig anvendelse af kilder) bliver formidlet ind i artiklen. --Palnatoke (diskussion) 26. dec 2020, 01:56 (CET)

Sletningsforslag: Ganger

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Ganger har indtil videre udgivet to albummer og skal udgive et tredje i det kommende år. Har de opnået tilstrækkelig stor succes? --|EPO| COM: 26. dec 2020, 10:34 (CET)

Ting som talentprisen ved P3 Guld og årets sang og årets håb ved Årets Steppeulv peger på at de nok er lidt mere end upcoming. Jeg er tilbøjelig til at sige Symbol keep vote.svg Behold, hvis der kommer kilder osv. --Palnatoke (diskussion) 26. dec 2020, 11:40 (CET)
  • Anerkendte priser til bandet; klart Symbol keep vote.svg Behold. Men artiklen skal wikificeres m.v. --Pugilist (diskussion) 26. dec 2020, 11:46 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - man skulle nok have google inden der blev klistret notabilitetsskabelon på. De har vundet talentpris ved P3 Guld og begge deres albums har været anmeldt i GAFFA. Jeg har udvidet og wikificeret artiklen. Toxophilus (diskussion) 26. dec 2020, 12:49 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold – jeg er ikke i tvivl om notabiliteten baseret på anmeldelser og priser. De første versioner af artiklen var mangelfulde, men den er OK nu. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2020, 16:43 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Fuld enighed om at beholde. --|EPO| COM: 2. jan 2021, 10:46 (CET)

CODA: Et bizart sletningsforslag om et orkester, der på tidspunktet for forslaget allerede havde modtaget en række priser for deres udgivelser, og som kort efter tillige modtog endnu flere priser baseret på, hvad der var opnået inden sletteforslaget var påsat. --Pugilist (diskussion) 28. jun 2021, 09:34 (CEST)