Diskussion:Gazi Peker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Gazi Peker

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Gazi Peker - En autobiografi og CV, oprettet af IP: 131.165.40.3. Jeg tvivler også på notabiliteten. •    Rodejong    ✉️ 👀 → 19. apr 2018, 22:38 (CEST)

  • Slet - per ovennævnte
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 19. apr 2018, 22:38 (CEST)
  • Slet - Jeg havde selv tænkt på det. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. apr 2018, 23:16 (CEST)
  • Slet - Der står bl.a. i artiklen "Musik til tv-serien ”Blekingegadebanden”. Kontrakt med Zentropa.". Jeg antager at det er Blekingegade (tv-serie) der henvises til. Men det er Karsten Fundal der er krediteret for musikken til den tv-serie. Alt i alt, ser jeg ikke at Gazi Peker er notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 20. apr 2018, 08:30 (CEST)
  • Slet - Siden er blevet slettet en gang før - tidligere på ugen, på grund af copyvio. Kan forresten ikke se notabiliteten. --EeveeSylveon 20. apr 2018, 08:34 (CEST)
  • Slet - Det er da muligt, at denne multikunstner Gazi Peker kan være notabel i en eller anden samlet vurdering, men denne artikel er en misforståelse af, hvordan man skriver encyklopædiartikler (foruden at den mangler relevante kilder), så jeg anbefaler en sletning. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. apr 2018, 17:36 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. Biograferede har i øvrigt selv skrevet artiklen (kan ses ved brug af ordet "jeg" i artiklen). Slettes. --Pugilist (diskussion) 13. maj 2018, 22:21 (CEST)[svar]

2022[rediger kildetekst]

Siden er oprettet igen den 28. april 2019 på trods af dette sletningsforslag. Jeg ved ikke om jeg skal oprette et helt nyt sletningsforslag, eller bare fortsætte diskussionen her, så sletningsforslaget også kan ses på sidens diskussionsside. Og tilsyneladende ser det desværre ikke ud til at artiklen er forbedret ift. det gamle forslag. Siden ser stadigvæk ud til at være autobiografi. --Zelrin (DiskussionBidrag) 9. feb. 2022, 10:16 (CET)[svar]

Konklusion:
Der kan vidst konkluderes her grundet manglende aktivitet på dette sletningsforslag. Der er klar enighed om sletning igen. Der oprettes en AOA så admins ved den skal slette. --Zelrin (DiskussionBidrag) 5. maj 2022, 10:49 (CEST)[svar]