Diskussion:Gige

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Wikipedia er ikke en ordbog. Burde denne ikke blot omdirigere til violin? --Lhademmor 31. jan 2009, 20:47 (CET)

Blot? – kun hvis du gider indskrive indholdet dér – ellers vil jeg betragte det som unødig destruktiv adfærd fra din side. -- Mvh PHansen 31. jan 2009, 21:19 (CET)
Hey chill, det var bare et spørgsmål. Jeg fandt umiddelbart at materialet her snarere ville høre hjemme på Wiktionary - det beskriver jo blot et andet ord for violin. --Lhademmor 31. jan 2009, 22:08 (CET)
OK – jeg mener at have set englænderne i løbende Wikipedia-tekst linke til deres Wiktionary; kan man bruge samme metode på den danske afdeling? fx. "... der med deres gige eller fløjte kom op til Danmark og der ... " -- Mvh PHansen 1. feb 2009, 09:51 (CET)
Ja, det kan jeg ikke umiddelbart se noget problem i. Så længe man ikke linker til Wiktionary på andre sprog end dansk --Lhademmor 1. feb 2009, 13:00 (CET)
Fint, så vil jeg prøve at indarbejde metoden. -- Mvh PHansen 1. feb 2009, 13:32 (CET)

hei, jeg redigerer instrumenter og sånn, og er ikke "Gigen" i denne artikkelen mye det samme som i https://no.wikipedia.org/wiki/Gige ? skulle wikidata-elementene muligens flettes og informasjonen fra no.wiki og en.wiki innlemmes heri? (og da også det som står her få litt plass i "etymologi-seksjonene" på en og no wikiene?) CatCat (diskussion) 10. feb 2020, 20:47 (CET)