Diskussion:Glade jul, dejlige jul

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vedr. kategori:Elvis Presley og Glade jul, dejlige jul.

Når man søger på Silent Night omdirigeres man til Glade jul, dejlige jul, idet der er sket en sammenskrivning af de to emner. Når der så i samme moment ikke overføres ovennævnte kategori er det pludselig ikke længere muligt ved en søgning på Silent Night at se, at Silent Night er i kategorien: Elvis Presley. Derfor bør der under Glade jul, dejlige jul være kategorien: Elvis Presley. Og den kan derfor uden videre fjernes på siden Silent Night, der jo i realiteten er ikke-eksisterende efter den nylige sammenskrivning.

Det er vel også naturligt, at man ved sammenskrivning af artikler tillige sammenskriver deres kategoeier, eller hvad?

Og til KLN, der nok så frejdigt skriver, at vedkommende tvivler på, at Elvis har indsunget Glade jul, kan jeg kun replicere, at det jo netop er den allerbedste indikation af, at de to sider ikke burde være sammenskrevet. Men når nu skaden er sket, bør der da i det mindste afbødes for miseren ved at tilføje kategorien: Elvis Presley til siden med Glade jul, dejlige jul. -- BKP 26. februar 2010.

Silent Night optræder i kategorien Elvis Presley, hvor den hører hjemme. Søger man på Silent Night, kommer man til Glade Jul, hvor Elvis-indspilningen er fyldigt beskrevet. Derfra kan man klikke videre til artiklen om Elvis Presley og dens tilhørende kategori. Der er altså ingen ko på isen. --KLN 26. feb 2010, 09:05 (CET)
Du har ret i, at man kan gøre, som du beskriver, men det ændrer da på ingen måde ved min argumentation og konklusion. Så min opfattelse er fortsat, at efter den famøse sammenskrivning af de to artikler, Silent Night og Glade jul, dejlige jul, bør der tillige sken en sammenskrivning af de to artiklers kategorier, ellers hænger det ikke sammen.
Men henset emnet, vil jeg lade julefreden sænke sig over sagen, og jeg vil ikke spille mere tid på den, - selv om det altså er mig der har ret. --BKP 26. februar 2010, 12.41 (CET)