Diskussion:Glamorama

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Glamorama

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Glamorama er en nærmest indholdsløs artikel om en dansk duo oprettet af DrDose. Jeg kan ikke finde nogle kilder på at de skulle have eksisteret. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:24 (CET)

  • Slet Behold - En så tynd artikel skal bare fjernes, hvis ikke det umiddelbart kan findes mere materiale. Da jeg googlede navnet og fandt intet, men måske har jeg stavet forkert. Efter artiklen er udbygget, og der er kommet kilder har jeg ændret min stemme til behold. Med tre albums bag sig må de være nok til en artikel. Tak for udvidelsen Kartebolle Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:24 (CET)
  • Slet - Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2020, 11:51 (CET)
  •  Kommentar - Måske den korteste artikel jeg nogensinde har set.--Honymand (diskussion) 7. jan 2020, 17:39 (CET)
  •  Kommentar - Jeg har fundet et par kilder: Gaffa, discogs, lottearnsbjerg.com, dr. --DenBlaaElg (diskussion) 7. jan 2020, 18:21 (CET)
  •  Kommentar – Det undrer mig at Toxophilus ikke kan finde kilder. De har udgivet 3 album og er på discogs. Jeg har udvidet artiklen så den ikke længere hører til blandt de allerkorteste. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 7. jan 2020, 18:28 (CET)
  • Behold – Duoer består af to personer som vi i forvejen har biografier om. De har udgivet tre album som er omtalt flere steder. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 7. jan 2020, 18:25 (CET)
  •  Kommentar – personartiklerne kan heller ikke overbevise mig om notabilitet, og selvom personerne skulle være notable, betyder det ikke, at deres samarbejde (som jeg aldrig har hørt om) skulle være notabelt. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2020, 18:32 (CET)
  • Behold - Er med til at binde netværket sammen; Ser ingen grund til at slette. Nico (diskussion) 7. jan 2020, 18:36 (CET)
  • Behold - DrDoses artikler var særdeles problematiske, og der var på baggrund af artiklernes indhold umuligt at vurdere relevansen. Artiklen er nu udvidet, tak for det. Behold som argumenteret af øvrige “beholdere”. 7. jan 2020, 21:09 (CET)(Denne usignerede kommentar er skrevet af Pugilist (diskussion • bidrag) )
  • Behold - Efter udvidelsen af Kartebolle, mener jeg at artiklen skal beholdes.--Kjeldjoh (diskussion) 9. jan 2020, 10:52 (CET)
  •  Kommentar – med de mange "behold" fandt jeg anledning til at tage min første opgørelse op til revurdering, men resultatet bliver det samme: slet. Af de 4 kilder er den ene deres egen hjemmeside og den anden et interview og det er så det. De to sidste kilder er anmeldelser, som i begge tilfælde er, hvad jeg vil kalde "høftigt negative". Der er med andte ord heller ikke noget her, som berettiger til at opretholde artiklen. Jeg vil derfor foreslå, at teksten indskrives i Lotte Arnsbjerg og at den kortfattede tekst om Johnny Stage går samme vej, med andre ord: Sammenskriv med Lotte Arnsbjerg. Der er ingen grund til at opretholde 2 artikler, som aldrig vil komme til at overstige 10 linjer alt inklusive. Rmir2 (diskussion) 9. jan 2020, 12:47 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2020, 09:32 (CET)