Diskussion:Gratisavis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

I Danmark er der flere gratisaviser, de største er 24 timer, Nyhedsavisen, MetroXpress og Urban.

Det kan være, at jeg er kommet bagud, men mig bekendt er de to førstnævnte endnu ikke kommet på gaden. --Heelgrasper 11. jul 2006 kl. 17:41 (CEST)

Jeg synes måske også denne artikel er lige lovlig hurtigt ude. P.t. er de to største danske gratisaviser metroXpress og Urban. Hvordan verden ser ud om et halvt år er ikke til at vide, men skal vi ikke vente med at skrive om det til om et halvt år. Det er i hvert fald helt sikkert at denne artikel nok vil få brug for nogle redigeringer de kommende måneder... --Rasmus 9. aug 2006 kl. 12:43 (CEST)
Jeg er enig med dig. Jeg har foretaget en lille ændring i artiklen, så det fremgår, at to af de nævnte aviser sådan saet ikke findes endnu!--Bsh 9. aug 2006 kl. 12:57 (CEST)

Hvem er først?[redigér wikikode]

Jeg har slettet oplysningerne om, hvilken avis, der er den første, da det er et definitionsspørgsmål og da flere af aviserne ikke er udkommet endnu. Centrum Aften kan sandsynligvis regnes som den første husstandsomdelte gratisavis i Danmark, der udkommer fem gange om ugen. Den udkom den 14. august. Avisen er dog ikke landsdækkende (og bliver det nok aldrig, da den er et nordjysk fænomen). Spørgsmålet er hvilken, der bliver den første landsdækkende gratisavis.--Bsh 15. aug 2006 kl. 21:05 (CEST)