Diskussion:Groningen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Hanse Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hanse, et forsøg på at koordinere oprettelsen af hanserelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tekst taget fra Odense kommunes hjemmeside[redigér wikikode]

Er det god kotume på dansk Wikipedia at kopiere en hel side fra Odense kommune, uden overhovedet at angive den som kilde?

http://www.odense.dk/home/Topmenu/ByMilj%C3%B8/Venskabsbyer/Groningen%20Holland/Groningen.aspx

KåreChristiansen 1. feb 2008, 20:43 (CET)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar : Teksten er fjernet. Behøves ingen eftersyn --
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 4. jul 2011, 11:54 (CEST)