Diskussion:Grundlovskomiteen 2003 vedr. Irak-krigen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan denne artikel kunne rettes til, så dens indhold kom i overensstemmelse med Wikis retningslinier. Artiklen er skrevet af et medlem af komitéen selv, hvilket selvsagt kan være problematisk, men emnet har, vil jeg - der er en bekendt af forfatteren - mene. Hvordan kommer man videre? Hvad kunne jeg eller andre gøre?

På forhånd tak,

Napoleon Altea


Jeg har i dag rettet forskellige formuleringer i artiklen i forsøget på at mindske dens parts-karakter. I det omfang jeg har været i stand til at kontrollere det, virker det faktuelle indhold korrekt. Yderligere rettelser er nok nødvendige, men jeg ville gerne høre fra dem der foreslår artiklen slettet, før jeg gør for meget: Bør der ikke være en artikel om komitéen på Wiki? Og hvordan skal den i så fald sé ud? --Napoleonaltea 31. dec 2007, 01:11 (CET)


Jeg har igen i dag rettet og modificeret, og synes nu artiklen er rimelig og afbalanceret. Vil nogen ikke hjælpe mig i den ene eller anden retning. Skal artikeln væk eller skal den blive? Og hvad med dubletten af artiklen (som jeg ikke har rettet i) hvordan slettes dén? --Napoleonaltea 3. jan 2008, 12:24 (CET)


Efter råd fra Kaare (på dennes diskussionsside) har jeg i dag ændret hejmor til eftersyn (Kaare: Du kan nok ikke gøre så meget mere. Måske kan du udskifte {{hejmor}} med {{eftersyn}}. - Kåre Thor Olsen (Kaare)). --Napoleonaltea 19. jan 2008, 17:44 (CET)