Diskussion:Gunnar "Nu" Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytning[redigér wikikode]

Denne sides navn er defekt, da man hverken kan henvise til den eller flytte den - det er i hvert fald ikke lykkedes mig. Artiklen bør flyttes til Gunnar Hansen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. dec 2004 kl. 20:40 (CET)

Jeg havde ingen problemer med at flytte artiklen. Mon ikke bare serveren var overbelastet da du forsøgte? Byrial 6. dec 2004 kl. 21:00 (CET)
Nej, flytningen stoppede pga. ulovlige tegn (husker ikke den præcise fejlmeddelelse) og navnet på artiklen blev vist som "Gunnar &". Men godt at du kunne flytte artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. dec 2004 kl. 21:04 (CET)

Det er noget rod, når man ikke kan anvende tillægsnavne til kendte personer - især når de bærer et -sen navn. Jeg vil gerne have en indførsel i dk5 99.4 Gunnar "nu" Hansen - og det kan jeg lige pludselig ikke finde ud af - så jeg håber på en venlig sjæl, der kan gøre skaden god igen - ellers vil man studse over en liste over personer, hvori der indgår en herr Gunnar Hansen. Så - det burde være muligt at lave den basale indførsel under det fulde navn - især da der synes at være delte meninger om den tekniske udførsel.--hansjorn 7. dec 2004 kl. 00:13 (CET)

Man kan anvende tillægsnavne. Problemet her bestod i tegn som ikke tilhører tegnsættet latin-1 (alias ISO 8859-1) i titlen. Simple gåseøjne (") er der ingen problemer i. Men vær opmærksom på at en artikel i en kategori altid og ufravigeligt i kategorien nævnes ved sin titel. Det man kan ændre med sorteringsnøgle-feltet i [[Kategori:Kategorinavn|sorteringsnøgle]] er hvordan artiklen sorteres i kategorien, og ikke hvilken tekst der står i henvisningen. Byrial 7. dec 2004 kl. 00:39 (CET)
Glimrende at man kan anvende "nu" som tillægsnavn, for det er jo det, han blev kendt som. Og et anførselstegn kan vel ikke forvolde store problemer, selvom jeg så, at nogle havde anvendt citationssymboler, som nok skal kunne drive en kodeekspert til vanvid. Mit forslag er her og nu, at man flytter tilbage til Gunner "nu" Hansen - at man bibehodler de alm. anførselstegn, som kan anvendes. Idet sorteringsnøgler ikke er nok, man skal også have et præsentationsformat, ellers er situationen usikker.--hansjorn 7. dec 2004 kl. 01:05 (CET)
Med 7. dec 2004 kl. 01:16 (CET) ::::Tro mig, når jeg siger det: Kodeeksperter kan blive helt vandvittige, når snakken går om et globalt tegnsæt, som endnu ikke fungerer ;-) Pyt - vi må klare os med de midler vi har - og du gav sådan set også løsningen: Gunnar "nu" Hansen er præsentationsformatet - OK? (Gunner Hansen (NU) er for underligt). Ergo er der kun tilbage at få ham flyttet på sin plads - idet jeg stadig ikke forstår, hvorfor han skulle flyttes i sin tid? Gåseøjne, anførselstegn, kan du se, hvad jeg mener hvad angår det vanvittige?--[[Bruger:Hansjorn|hansjorn]] 7. dec 2004 kl. 01:24 (CET)


i film: Olsen-bandens store kup[redigér wikikode]

var han kommentar til fodboldkampen mod svenskerne? http://www.danskefilm.dk/forum/read.php?f=1&i=24286&t=24286 (skrev [[Bruger:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Brugerdiskussion:{{{1}}}|diskussion]] • [[Special:Contributions/{{{1}}}|bidrag]]) . Husk at signere dine indlæg.)

Dødsårsag[redigér wikikode]

Artiklen mangler en beskrivelse af Hansens dødsårsag. Jeg har ikke kunnet finde informationen via en google-søgning, men måske andre har mulighed for dette? Tøndemageren 2. jan 2020, 10:35 (CET)