Diskussion:Håb

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg oprettede denne artikel fordi den var meget ønsket. Jeg kan ikke se at det er et problem at den er så kort at den skal slettes. Der skal vel snarere tilføjes noget mere, hvis der er mere at sige.--Sangild 7. apr 2007 kl. 23:45 (CEST)

Du er meget velkommen til at tilføje mere til artiklen. Problemet med helt korte artikler - som den nuværende udgave af håb - er todelt. Dels er det ikke meget encyklopædisk information i en enkelt eller to sætninger. Og dels kan andre brugere ikke se at artiklen trænger til at blive oprettet. En af ideerne med wikipedias rødfarvning af links til tomme artikler er at læserne kan se at der her er en artikel der endnu ikke er skrevet - og måske blive tiltrækkeligt inspireret til at skrive den. Hvis en bruger tilføjer en ganske kort artikel, vil linket ikke i sig selv afsløre at artiklen trænger til udvidelse.
Der er ikke noget galt i at oprette artikler som ikke er helt færdige - mange artikler starter som såkaldte stubbe - altså korte artikler der bør gøres længere for at passe til encyklopædiens format. Men der er en nedre grænse - hvis en artikel bliver meget kort, er gevinsten ved at have den mindre end ulempen (jf. argumentet med incitament til artikeloprettelse på grund af røde links).
--JGC 7. apr 2007 kl. 23:58 (CEST)
Det forstår jeg godt, og jeg er også opmærksom på det fra nu af, men jeg tænkte bare at korte definitioner kan tjene et formål; nemlig at man kan klikke på ordet og få en forklaring. Og visse ord er der ikke umiddelbart så meget at sige om. Men, som sagt, jeg skal nok lade være.--Sangild 8. apr 2007 kl. 11:59 (CEST)