Diskussion:Hørelære

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er en oversættelse af den engelske version, men synes I virkelig den er så dårlig? Den Engelske version er klar og præcis, hvorfor det er valgt at oversætte den.Tobias Maduro 24. feb 2011 kl. 17:00 (CET)

Hej Tobias. Ja, jeg syntes desværre at den er mere eller mindre uforståelig. Bruger du noget maskinoversættelse eller lign? Det giver som regel ikke noget godt resultat. Mvh Knud Winckelmann 24. feb 2011, 17:09 (CET)
Hej Knud. Nej jeg har ikke brugt maskinoversættelse, men korrekt, har jeg taget det sætning for sætning og oversat. Der er mange "Svære" ord for en maskine at skulle oversætte, så jeg tror ikke du ville få det resultat, hvis du fx. puttede den i google translate. Jeg glæder mig til at se dine rettelser. mvh. Tobias Maduro 24. feb 2011 kl. 17:15 (CET)
Hej Tobias. Jeg kan bare konstatere at sproget ikke er helt som det burde og derfor påsatte jeg skabelonen. Dermed er der gjort opmærksom på problemet og forhåbentligvis vil andre wikipediabrugere, med interesse for emnet, rette op på dette. Mvh Knud Winckelmann 24. feb 2011, 17:20 (CET)
Jep. Godt set - håber eventuelt at du kender nogle der vil rette i det. Jo flere rettere jo bedre.Tobias Maduro 24. feb 2011 kl. 17:23 (CET)

Det kan godt være, du synes den engelske version er klar og præcis, men hørelære er fx ikke som sådan en teknik, men rettere en disciplin (reference). Hele indledningen er faktisk lidt misforstået og/eller uklar, hvorfor jeg satte eftersynsskabelonen på. Men generelt synes jeg nok også bare, at den engelske version heller ikke sidder i skabet. --CarinaT 24. feb 2011, 21:45 (CET)