Diskussion:Hans-Henrik Ørsted

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Siden om Hans-Henrik Ørsted. Var direkte kopieret fra www.cyclingstars.dk

Siden var ved en fejl blevet lagt ud på hjemmesiden, da den indeholdt usande fakta. Den er efterfølgende slettet fra cyclingstars.dk, og skal også slettes fra WIKIPEDIA.DK

Jeg har ført artiklen tilbage til en tidligere udgave, forhåbentlig uden de fejlagtige oplysninger. Vil du kontrollere? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. mar 2006 kl. 14:46 (CEST)


De 3 professionelle verdensmesterskaber har sansynligvis været i 5 km forfølgelsesløb.