Diskussion:Harry Potter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Person-artikel[rediger kildetekst]

Hvorfor vil i ikke have at hver enkelt person har deres egen side. Hvis i klikker ind på Harry Potter Wiki så kan i se at hver enkelt person har fået sin egen personlige artikel.(Skrev 109.57.7.0 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvorfor skulle Harry Potter Wikis regler være relevante her? --Palnatoke 29. jun 2010, 20:05 (CEST)
Ydermere må følgende argument være gældende: Så længe "samleartiklerne" ikke er mere omfattende end de er, er der ingen grund til at splitte den sparsomme information ud på mange artikler, der så skal vedligeholdes hver for sig. Langt, langt de fleste personer er omtalt med en enkelt linie eller to. Dét berettiger ikke til egen artikel. --Medic (Lindblad) 30. jun 2010, 00:23 (CEST)

Så er det bare også lige det at ikke alle personerne er nævnt i Figurer i Harry Potter-universet. (Skrev 109.56.207.162 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den fejl er du selvfølgelig meget velkommen til at rette op på. --Medic (Lindblad) 30. jun 2010, 22:05 (CEST)


Man kunne da godt have læst bøgerne ordenligt inden man skrev artiklen med besværgelser, der mangler nemlig nogle.(Skrev Sabrine2705 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Skriv endelig løs! Det kan kun forbedre artiklen... --Medic (Lindblad) 7. dec 2011, 14:02 (CET)