Diskussion:Harry Potter og Flammernes Pokal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Mon ikke denne artikel skal kraftigt revideres så artiklen faktisk handler om bogen og ikke om filmen. Helt konkret står der intet Ludo Bagman (eller hvad han hedder på dansk) og der er flere andre faktuelle fejl når man taler om bogen, men som er hentet fra filmen! (Skrev 87.72.79.68 (diskussion • bidrag) 23. sep 2011, 21:47. Husk at signere dine indlæg.)

Det er korrekt at flere artikler i serien om HP er rodede, både sprogligt og faktuelt. Jeg har selv været i gang med en større oprydning, men vil da bestemt sætte pris på en hjælpende hånd - du er således meget velkommen til at rette de fejl, du finder undervejs. Dog kan det ofte være en god idé at diskutere større ændringer her på diskussionssiderne først. Materiale som omhandler filmen frem for bogen kan med fordel flyttes til Harry Potter og Flammernes Pokal (film) frem for at slettes. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 24. sep 2011, 04:26 (CEST)