Diskussion:Hasle Kirke (Aarhus)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Hasle Kirke (Aarhus) var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Artiklen Hasle Kirke (Aarhus) har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 28, 2006.

Huskeliste for Hasle Kirke (Aarhus): rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 12. januar 2018 (6 år og 95 dage siden). Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Korrekturgennemgang

Jeg er ikke specielt glad for artikler, der kun består af en skabelon. Kunne der ikke blive indsat lidt tekst?--Heelgrasper 5. dec 2005 kl. 17:46 (CET)

Da både tekst og det lovede billede lod vente på sig, har jeg udvidet artiklen en smule. Ved lejlighed regner jeg med at supplere med nogle fotos af kirken indvendigt. --Heelgrasper 19. maj 2006 kl. 04:53 (CEST)

Lidt om Commons-galleriet og artiklens billeder[rediger kildetekst]

Hvis nogen skulle forvilde sig hen til billedgalleriet vil de måske bemærke et foto af et krucifiks, som ikke er omtalt i artiklen her. Det bliver det, men da jeg ikke har kunnet finde noget på skrift om det, har jeg skrevet en mail til en af sognepræsterne om krucifikset og et par andre detaljer. Han skulle lige undersøge en af de andre detaljer lidt nærmere, men så snart han vender tilbage med et svar skal jeg nok få det indføjet i artiklen.

I øvrigt er det jo ikke just manglen på billedmateriale, der er problemet med denne artikel. Jeg har derfor efter bedste evne søgt at udvælge nogle passende illustrationer og få dem sat ind på en fornuftig måde, så teksten ikke bliver alt for forstyrret af dem. Hvis andre mener, at det kan gøres bedre (både valget af billeder og placering i artiklen) er de mere end velkomne til at gøre noget ved det – jeg har ikke nogen kæpheste i den anledning. --Heelgrasper 24. maj 2006 kl. 23:04 (CEST)

Jeg har nu fået svar fra sognepræsten og tilføjet lidt om krucifikset, et par gravsten ved våbenhuset, som ikke længere befinder sig dér, hvor mange stemmer orgelet egentlig har (Danmarks Kirker sagde otte, brochure fra kirken 10) og en restaurering og udvidelse af våbenhuset i 2005. Disse oplysninger har jeg selvsagt ikke andre kilder til, men jeg har ikke grund til at betvivle dem. --Heelgrasper 14. jun 2006 kl. 21:59 (CEST)

Commons-link til artikel eller kategori?[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at MortenKristensen har udskiftet skabelonen til Commons, så der nu bruges Skabelon:Søsterlinks (før Skabelon:Commons2). Ved samme lejlighed er henvisningen imidlertid ændret, så den ikke længere går direkte til commons-artiklen om Hasle Kirke, som er fint ordnet i afsnit, men i stedet til commons-kategorien Hasle Kirke, hvor man jo får et noget mere tilfældigt første synsindtryk, inden man - måske - klikker på linket til artiklen.
Mit spørgsmål er altså: Er det en fejl, at vores artikels Commons-link nu fører til kategorien i stedet for til artiklen, eller er der en grund til det? --Brams 4. maj 2007 kl. 19:57 (CEST)

Ja, det er vist en fejl. Troede at alle billederne i Hasle Kirke førte til Hasle kirke (århus kommune). Jeg kan bare bedre lide søsterlinket end det andet, og så virkede det ikke for mig første gang jeg bare skrev, Hasle kirke, men det er mi fejl.--MortenKristensen 9. maj 2007 kl. 12:58 (CEST)

Ja, men så retter jeg sådan, at Skabelon:Søsterlinks bevares, men linket kommer til at føre til Hasle Kirke (Århus Kommune). --Brams 9. maj 2007 kl. 18:01 (CEST)

Efterset den 25. marts 2015. Det er et stort problem, at der ikke er referencer i denne, i øvrigt ganske fine artikel.--Ramloser (diskussion) 25. mar 2015, 18:31 (CET)