Diskussion:Henrettelse med elefant

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Henrettelse med elefant er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Henrettelse med elefant har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 15, 2011.

Huskeliste for Henrettelse med elefant: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det eneste den mangler for GA er en gennemlæsning, men den er da klart LA. Tror bare ikke rigtigt nogen gad gøre mere ved den --CarinaT 6. feb 2011, 12:03 (CET)

Oversættelse[rediger kildetekst]

"holder visse elefanter til henrettelse af ondsindede. Når en af disse bringes frem for at bringe en forbryder til livs, hvis hans passer ønsker, at forbryderen knuses hurtigt, vil denne vældige skabning prompte knuse ham til atomer under sin fod; men hvis det ønskes at torturere ham, vil den brække hans lemmer en efter en som mænd parteredes på hjul". [12]

Brug af udtrykket "Atomer" er ukorrekt. (Skrev 88.75.227.243 (diskussion • bidrag) 13. apr 2011, 11:38. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg tror ikke at henrettelse med elefant har været særligt udbredt. Og at Europæerne har skrevet af efter hinanden. Jeg ved ikke hvad jeres bogstavs koder betyder. Wikipedia er for indforstået. Jesper7 (diskussion) 8. feb 2013, 10:56 (CET)