Diskussion:Henrik Andersen (fodboldspiller, født 1965)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Henrik Andersen

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  • Symbol move vote.svg Flyt Henrik Andersen til Henrik Andersen (fodboldspiller, født 1965), og Henrik Andersen (flertydig) til Henrik Andersen. Der er mange personer ved det navn, og der er ikke en klar hovedbetydning.--Kjeldjoh (diskussion) 9. okt 2019, 11:04 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikkeSymbol neutral vote.svg Neutral - I min optik er pågældende fodboldspiller stadig hovedbetydning, og derfor giver det mening (kan dog se du allerede har været i gang med at redigerer links præmaturt - det skulle du nok vente med til en afgørelse foreligger). mvh Tøndemageren (diskussion) 9. okt 2019, 11:48 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Spørger man 20 mennesker på hovedgaden hvem Henrik Andersen er, tvivler jeg stærkt på, at der vil være en klar hovedbetydning. En ting er, hvad man selv anser som hovedbetydning, noget andet er, hvad andre forbinder med navnet. Ledes man på vej (fodboldspiller + Henrik Andersen) vil de fleste fodboldinteresserede over 30 år formentlig med ret stor sikkerhed pege på netop Henrik Andersen, men uhjulpet tror jeg ikke at særlig mange vil angive ham som hovedbetydningen. Jeg var selv forbi flertyidgihedssiden for en uges tid siden og var overrasket over, at der var en hovedbetydning, da jeg ikke uhjulpet tænkte på fodboldspilleren som hovedbetydningen. Der er ikke en desavouering i at lade en person fjerne fra en hovedbetydning. Vi må bare anerkende, at folk er forskellige og forbinder forskellige personer med de samme navne, særlig hvis navnet er almindeligt forekommende. Jeg mener det bør være forbeholdt navne som Kim Larsen, hvor hovedbetydningen er klar. Selv et ikon (for nogen ;-) ) som Per Nielsen ligger på en flertydigside. --Pugilist (diskussion) 9. okt 2019, 12:06 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg anerkender at du har en pointe Pugilist. Jeg har dog stadig min holdning, men har ændret til neutral, da jeg ikke vil modsætte mig flytningen. Dog skal links stadig ikke rettes præmaturt. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. okt 2019, 12:10 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Erkender at jeg ikke skulle havde rettet wikilink før end beslutning var truffet. Jeg gjorde det som del af oprydningen i artikler der linkede til Henrik Andersen, men omhandlede andre personer af det navn.--Kjeldjoh (diskussion) 9. okt 2019, 12:40 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Efter et par måneder er der ikke (længere) nogen, der har modsat sig flytningen, der derfor gennemføres. Mvh. SorenRK (diskussion) 20. dec 2019, 18:47 (CET)