Diskussion:Henrik Marstal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet[rediger kildetekst]

Jeg blev opmærksom på en selvbiografi - som så ofte før - fordi personen viste sig i medierne, og jeg googlede personen, fordi han/hun er totalt ukendt for mig. Henrik Marstal kan være notabel ud fra en konkret vurdering (ikke "født notabel") af følgende to grunde, som bare er min vurdering: 1) Han var med i den ret kendte popgruppe ibens, 2) Han har skrevet nogle få bøger. Han kan også være "født notabel" (pr. definition notabel), fordi Marie Frank har modtaget Danish Music Awards. Der står at han "indtrådte i bandet" sammen med Marie Frank, men der står ikke hvilken rolle han havde. Jeg læser det som om gruppen enten ikke havde andet navn end Marie Frank, eller også at han muligvis reelt ikke var musiker i gruppen, men f.eks. var tekstforfatter. Hvis jeg har forstået det rigtigt, at der ikke er klare regler om notabilitet for forfattere? - så vil jeg undersøge om de bøger han har skrevet er grund til notabilitet. Under alle omstændigheder virker artiklen dog alt for lang og med upræcise selv-anprisninger som f.eks. at han skrev en bog, "som bidrog til at Marstal konsoliderede sin position på området". Brugernavnet bag artiklen har kun bidraget til denne artikel, så enten er det en selvbiografi eller en stor fan af ham. Min første tanke var at indstille til sletning, men han er nok alligevel notabel. Jeg har sat autobiografi-skabelonen på, men findes der også en skabelon om at "artiklen er for lang, forkortelse ønskes"? --Sasper (diskussion) 17. dec 2016, 18:35 (CET)

Der findes ikke en sådan, men {{uencyklopædisk}} er nok relevant hvis der bliver for meget snik snak, og irrelevant information. -- Vrenak (diskussion) 17. dec 2016, 18:40 (CET)
Jeg har sat {{eftersyn}} på også. Det må være nok indtil videre. Jeg synes det er rimeligt at markere både selvbiografien og at selvbiografien ikke er godt nok skrevet, så man advares om begge dele. Man skulle jo nødig belønnes for det. Især når man er folketingskandidat. Men indtil videre opfatter jeg ham som notabel, da han har skrevet en del bøger ifølge bibliotek.dk. --Sasper (diskussion) 17. dec 2016, 18:59 (CET)
Har overvejet sagen. Indiskutabelt over notabilitetsniveauet. Hvis der forekommer selvredigeringer, skal man være opmærksom på dette. --Madglad (diskussion) 12. feb 2017, 11:43 (CET)