Diskussion:Herzeleid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Aske ved aske" og "Legetid"? --Palnatoke 8. dec 2005 kl. 13:01 (CET)

Selv med mine næste ikke-eksisterende tyskundskaber måtte jeg også rent umiddelbart undre mig over den første. Den næste krævede et ordbogsopslag (selvom jeg da godt kunne huske, at "lege" plejer at hedde noget med Spiel), men så undrede den mig også temmelig meget. Nogen må vist have forvekslet Laich med Laiche og så ignoreret zeit.--Heelgrasper 8. dec 2005 kl. 13:15 (CET)