Diskussion:Hess' lov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Siden er vel næppe helt nonsens som hævdet af 3x-kemi. Men atiklen kræver nok noget justering som det fremgår af sprogskabelonen. Var det ikke en idé, at 3x-kemi gjorde det til et projekt at få noget fornuftigt ud af artiklen ? Jeg sætter inter-wiki på, så kan der skaffes noget inspiration fra den store verden. Jeg tillader mig at fjerne slet-skabelonen og fortsætte skabelon-festen med en Peer review i stedet. --Pugilist 13. mar 2008, 12:51 (CET)

Jeg er enig med Pugilist. Artiklen er ikke nonsens, men kræver et grundigt eftersyn. --CarinaT 13. mar 2008, 12:53 (CET)
@Pugilist og CarinaT: Nu er artiklen blevet forbedret. I må meget gerne sige, om indholdet er forståeligt :) --Inc (diskussion) 16. sep 2019, 18:45 (CEST)