Diskussion:Himmelhunden (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Himmelhunden

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Bruger:80.62.116.169 har foreslået at flytte artiklen Himmelhunden til Himmelhunden (film) med denne begrundelse: "Sangen med samme navn af Teddy Edelmann er mere kendt". Vh. SorenRK (diskussion) 1. jan 2018, 17:52 (CET)

  •  Kommentar Brugeren har formentlig ret, men vi har jo endnu ingen artikel om sangen "Himmelhunden". Men måske kunne f.eks. IP-brugeren overtales til at skrive lidt om den? Vh. SorenRK (diskussion) 1. jan 2018, 17:52 (CET)
  •  Kommentar IP-brugeren har ikke fremsat forslag fra sin IP-adresse. At Pixi Uno / Royal Export fortsætter med at fremsætte provokationer fra anonyme / dynamiske adresser skal vi ikke lade os narre af. Kan vi i det mindste få IP-adressen? --Madglad (diskussion) 1. jan 2018, 18:02 (CET)
  •  Kommentar Bruger:Madglad - jeg er blevet i tvivl om du er seriøs bidragsyder, når du kommer den overstående kommentar. Man bør i det mindste undersøge hvad er op og ned på det emne, som forslaget vedrører, når man kommentere det. En lille tjek af ip-adressen, så der en anden udbyder end RE brugte....
Generelt er der mange at de bot-oprettet film-artikler, som har sammenfald med andre emner, som i mange tilfælge er hovedbetydningen. Eller muligvis sidestillet. Det ligner det også er tilfældet her. Jeg hellere til  Flyt . --Steen Th (diskussion) 1. jan 2018, 19:28 (CET)
@Steen, min skepsis skyldes at der begynder at dukke Royal Eksport-lignende redigeringer efter en langtidsblokering af et helt adresserum. Men nu er der skiftet dynamisk adresserum. Der er dukket flere Royal Ekport-lignende redigeringer op de sidste par måneder. --Madglad (diskussion) 1. jan 2018, 21:15 (CET)
Muligvis ser du for mange Royal Export-spøgelser i IP-redigeringer, så det spreder til steder, hvor det ikke er relevant for sagen - som fx i dette forslag. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 11:08 (CET)
Konklusion:
Da ingen har ytret sig med synspunkter om selve flytningen, og da forslagsstilleren ikke har besvaret mit spørgsmål, tillader jeg mig at konkludere, at flytningen ikke gennemføres, da den ville være i strid med politikken om flertydige navne, så længe der ikke er andre artikler med navnet Himmelhunden. Vh. SorenRK (diskussion) 5. feb 2018, 21:45 (CET)
  •  Kommentar Hov, jeg overså, at Bruger:Steenth faktisk støttede flytningen. Beklager! Men der mangler jo stadig en artikel mere, før det giver mening at tage en parentes i brug. Hvad gør vi? Vh. SorenRK (diskussion) 5. feb 2018, 21:48 (CET)
  •  Flyt - Nu har jeg skrevet en kort artikel om sangen, foreløbig under navnet Himmelhunden (sang). Jeg støtter således, ligesom forslagsstilleren, at artiklen om sangen flyttes til Himmelhunden. Måske er der behov for yderligere præcisering af filmartiklens navn, da der også findes en anden film, en:Reach for the Sky, som på dansk hedder Himmelhunden. Vh. SorenRK (diskussion) 5. feb 2018, 23:34 (CET)
Konklusion:
Da ingen - bortset fra mig selv i ca. tre minutter - har ytret modstand mod flytningen, gennemføres den. Vh. SorenRK (diskussion) 12. feb 2018, 12:41 (CET)