Diskussion:Hippopotomonstrosesquippedaliofobi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Slettes eller ej[redigér wikikode]

Siden har været slettet et par gange, og umiddelbart ligner det da også en oplagt sletningskandidat. Men uanset at oprindelsen til ordet nok skal tages som en spøg, anvendes det trods alt en del - Google finder knap 44.000 på hippopotomonstrosesquippedaliophobia og ca. 330 på hippopotomonstrosesquippedaliofobi. Der henvises også til artiklen fra fobi. Jeg synes umiddelbart ikke der er noget problem i at have artiklen, hvis sproget bare bliver rettet til så det bliver et reelt opslag, men jeg lytter gerne til modargumenter. --JGC 27. mar 2007 kl. 17:35 (CEST)

Ordet hører til i en ordbog over engelsksprogede opfundne fobier. Se wikt:en:hippopotomonstrosesquippedaliophobia. --Palnatoke 27. mar 2007 kl. 20:45 (CEST)
Tjo, men det anvendes jo også - i hvert fald i et vist omfang - i den danske oversættelse. Om opslaget hører hjemme i en ordbog eller i en encyklopædi afhænger vel af hvordan det er skrevet; opslag som araknofobi og xenofobi kunne med andre formuleringer også fint placeres i Wiktionary.
I øvrigt undrer det mig at mens hippopotomonstrosesquippedaliofobi specifikt nævnes som noget der må anses som ment humoristisk, kan man finde fobier for ting som skåninger, fredag d. 13, svigermor og lange ventetider listet som (tilsyneladende) seriøse fobier under opslaget fobi.
--JGC 27. mar 2007 kl. 22:53 (CEST)
Den liste er absolut undværlig og der bør i det mindste sorteres kraftigt i den. --Palnatoke 28. mar 2007 kl. 16:04 (CEST)
Informationen er vel o.k. selv om den er undværlig - men der burde være et skel mellem alment anerkendte fobier og så de øvrige mere eller mindre hjemmegjorte fobinavne. Hvis den lange liste bliver for voldsom til artiklen, kunne den måske placeres et andet sted (wikisource?) --JGC 28. mar 2007 kl. 16:31 (CEST)