Diskussion:Hjemløs

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

At sige, at det er frivilligt at være hjemløs er en ret grov forenkling, af en gruppe menneskers problemer , der kan være særdeles alvorlige og komplicerede . - Jeg har ikke lige noget forslag til teksten, men den foreliggende forekommer mig ikke rimelig. vh. Nico 31. mar 2005 kl. 22:55 (CEST)

  • Jeg prøver at omformulere det. - Mark jensen 31. mar 2005 kl. 23:03 (CEST)

Nu har jeg prøvet at omformulere det. Er det mere i retningen af hvad du synes er okay? mvh. Mark jensen 31. mar 2005 kl. 23:07 (CEST)

Det fjernede da det direkte urimelige, men det er en omfattende problematik, som det nok er svært at behandle neutralt. ;-] Nico 31. mar 2005 kl. 23:14 (CEST)
Nu har jeg sat artiklen som stub og smidt en lille note om problemet ;) - Mark jensen 31. mar 2005 kl. 23:20 (CEST)

Jeg har skrevet lidt til - det er ikke godt nok endnu, men jeg skal nok få kigget på det igen.... carstenwm 1. aug 2005 kl. 11:43 (CEST)