Diskussion:Hjemmeværnet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvordan kan det være at der står meget mere om det danske hjemmeværn på den engelske wikipedia, burde det ikke være omvendt? (skrev 83.93.243.10 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tjo, det kræver jo, at der er nogen, der har tid og lyst til at forfatte den danske tekst/oversætte til dansk. Bare klø på! :) --PhoenixV 10. maj 2007 kl. 17:30 (CEST)


Det virker som om den engelske artikel om Hjemmeværnet er det rene propaganda. Tallene for medlemmer er højere, artiklen er længere og værnet er omtalt meget subjektivt. Mon ikke en fra hjemmeværnet har stået for redigeringen. Sarmundo 23. jun 2009, 09:43

Den danske artikel har henvisninger til fire forskellige hjemmeværnsgrene, den engelske har kun røde links (f.eks. Hærhjemmeværnet contra Army Home Guard) - derfor er den engelske artikel vel længere. De faktuelle oplysninger er fra www.hjv.dk, Wikipedia drejer sig om kilder, så skriv bare løs. --Med venlig hilsen Necessary Evil 23. jun 2009, 17:59 (CEST)


Det virker som om artiklen er meget præget af personlige holdning: Maria Mawla kunne ellers fungere som rollemodel for den succesfulde integration. Hvad kunne være mere sublimt end en ung muslimsk kvinde i uniform med Dannebrog på skulderen. Afsnittet burde vel slettes? --chlor 14. aug 2009, 22:58 (CEST)

Ja. Artiklen var utroligt subjektiv. Jeg har prøvet at rette den lidt til. dllu 15. sep 2009, 13:26 (CEST)