Diskussion:Hjerting (Esbjerg)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Synes det skrevne var veldokumenteret, eller du bor måske dér? Desværre for dig bliver jeg ved med at lægge det ind, da jeg synes det er vigtigt at pointere nogle ting i samfundet. Men jo kan godt redigere lidt i det, så det ikke støder læsere så meget, måske med nogle pladder-humanistiske vendinger? Nej, vi bliver nødt til at forholde os til samfundet, når områder beskrives. Det er jo det er så karakterisktisk ved sådanne yderområder, og menneskene er en del af naturen og måden den bruges på. Skal nok fjerne Øv Bøv vendingerne. ;) Indtil da får du julefred, for uploader ikke før januar. (Skrev Turbocasper (diskussion • bidrag) 27. dec 2008, 11:08. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan da bemærke, at det ikke fører til noget godt at "blive ved med at lægge det ind". Det vil bare blive fjernet igen, og du vil miste din mulighed for at redigere Wikipedia. Som det er nævnt på din diskussionsside vil egne meninger ikke blive accepteret, så du skal finde kilder til det, du vil tilføje. Mvh og godt nytår. --Sir48 (Thyge) 27. dec 2008, 11:40 (CET)

Hængerøv[rediger kildetekst]

"Hele Danmark fik kendskab til Hjerting Skole, da denne lavede regler om hængerøv". Er det virkelig et emne for wiki?--Rmir2 27. dec 2008, 17:06 (CET)