Diskussion:Holger K. Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billede[redigér wikikode]

Nu kan jeg ikke lige huske hvilket billede der lå før, men er der nogen speciel grund til at der ligger et oldgammelt - i stedet for det nyeste fra ft.dk, som vi jo har lov til at bruge? --Brandsen 14. jan 2007 kl. 16:47 (CET)

Jeg erstattede blot det lokale billede med det identiske billede fra Commons. Du skal være velkommen til at lægge et nyere billede op på Commons og bruge det. --|EPO| 14. jan 2007 kl. 17:03 (CET)
Ah, det vil jeg lige gøre ved lejlighed. Har et projekt, der hedder biografier af alle folketingsmedlemmer, som jeg lige vil tilendebringe først ;-) --Brandsen 14. jan 2007 kl. 17:05 (CET)